Λύγισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – «Η κόρη μου είχε όνειρα και τη φάγανε οι ψευτόμαγκες της Ρόδου» (βίντεο)

Λύγισε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη – «Η κόρη μου είχε όνειρα και τη φάγανε οι ψευτόμαγκες της Ρόδου» (βίντεο)

Αβάσταχτος ο πόνος της μητέρας – «Η κόρη μου είχε όνειρα και τη φάγανε οι ψευτόμαγκες της Ρόδου».

Ξέσπασε κατά των δύο δολοφόνων η μητέρα της 21χρονης φοιτήτριας, ζητώντας την παραδειγματική τους τιμωρία.

«Να πληρώσουν, να πληρώσουν με το χειρότερο νόμισμα. Αυτό θέλω για να αναπαυτεί η ψυχούλα της», δήλωσε η κ. Κούλα Τοπαλούδη.

«Την έφαγαν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι και μετά την πέταξαν σαν τσουβάλι με σκουπίδια στα παγωμένα νερά της Λίνδου», ανέφερε.

«Τη βασάνισαν… Έχω θυμό στην ψυχή μου, θέλω να λάμψει η αλήθεια. Θεωρώ και τους δύο υπεύθυνους για το θάνατο της Ελένης. Η κοινωνία όλη να τους καταδικάσει, να τους φτύσει για να μην ξαναχτυπήσει άλλη φορά κανένα σπίτι ελληνικό καμία νέα Ελένη… την Ελένη που πήγε σαν το σκυλί στ’ αμπέλι», δήλωσε η χαροκαμένη μάνα.

«Ήταν παιδί με στόχους, είχε όνειρα, όνειρα αυτό το κορίτσι, όνειρα για τη ζωή και αυτά τα δύο τέρατα έκοψαν τα όνειρά της… Να οδηγήσουν στο θάνατο αυτή τη δίμετρη κοπελάρα που περπατούσε και σειόταν η γη; Δεν ντρέπονται; Η κοινωνία όλη τους χλευάζει. Η αγάπη μου, το σπλάχνο μου, η συντροφιά μου, ό,τι πιο πολύτιμο, ό,τι πιο όμορφο ήταν η Ελένη», σημείωσε.

«Πέντε θανάτους μαρτυρικούς έζησε το πουλάκι μου, μαρτύρησε, τους εκλιπαρούσε να την πάνε στο νοσοκομείο και εκείνοι την πέταξαν στη θάλασσα. Ξεγελάστηκε και βρήκε μαρτυρικό θάνατο. Είμαι μια ζωντανή πεθαμένη, άδειασε η ψύχη μου, τα όνειρα μου. Πονάει και τσουρουφλίζει η απώλεια της Ελένης, μια κοπέλα 1,82, του στίβου, του μπάσκετ… Και τη φάγανε αυτοί οι δύο παλικαράδες και ψευτόμαγκες της Ρόδου», είπε οργισμένη και σπαραγμό η κ. Τοπαλούδη.

Μάλιστα, η τραγική μητέρα απήγγειλε και ένα ποίημα που είχε γράψει ειδικά για την Ελένη, προκαλώντας συγκίνηση.

Την ανάγκη να σπάσει ο κύκλος της σιωπής στη Ρόδο και να μιλήσουν όσοι γνωρίζουν για άλλα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης, επισήμανε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως είπε, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα και για τρίτο άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση της δολοφονίας της κοπέλας, έδειξε από την πρώτη στιγμή εμπιστοσύνη στις τοπικές Αρχές τη Ρόδου και δικαιώθηκε. «Κάνουν το καθήκον τους, τούς αξίζουν συγχαρητήρια, τούς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη ότι και στη συνέχεια θα κάνουν το καλύτερο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.