Μεταφέρουν επειγόντως τον Αλβανό δολοφόνο σε άλλη φυλακή: «Μην τολμήσετε και τον ξαναφέρετε εδώ» λένε οι κρατούμενοι

Μεταφέρουν επειγόντως τον Αλβανό δολοφόνο σε άλλη φυλακή: «Μην τολμήσετε και τον ξαναφέρετε εδώ» λένε οι κρατούμενοι

Απειλείται άμεσα η σωματική του ακεραιότητα και έτσι σε άλλη φυλακή μεταφέρεται ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για το έγκλημα στη Ρόδο, μετά την επίθεση και τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε χθες από συγκρατούμενούς του.

Αν και ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη κρατούταν μόνος του σε κελί στις φυλακές Αυλώνα, άγνωστο πως συγκρατούμενοι του μπήκαν στο κελί του και τον χτύπησαν.

Ηδη στις φυλακές Αυλώνα έχει φτάσει κλιμάκιο στελεχών του υπουργείου Δικαιοσύνης για να προχωρήσει στη διερεύνηση των συνθηκών του ξυλοδαρμού του 19χρονου. Παράλληλα έχει δωθεί εντολή για πειθαρχικό έλεγχο σε βάρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων και πειθαρχική έρευνα σε βάρος των κρατουμένων.

Οι δράστες της επίθεσης κατά του 19χρονου φέρονται να προειδοποιούν ότι σε περίπτωση που επιστρέψει στις φυλακές Αυλώνα ο νεαρός θα έχει την ίδια μεταχείριση.

Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.