Ένωση Αστυνομικών: «Κάντε κύριοι ιθύνοντες κάτι με τους μπαχαλάκηδες μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε»

Ένωση Αστυνομικών: «Κάντε κύριοι ιθύνοντες κάτι με τους μπαχαλάκηδες μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε»

«Πριν λίγες μέρες όταν η έδρα της Δ.Α.Ε.Α. δέχθηκε επίθεση κάποιοι μας έλεγαν “μην αρχίσετε να φωνάζετε πάλι εσείς οι συνδικαλιστές, αυτή η επίθεση συμβαίνει μια φορά στα 10 χρόνια”», αναφέρει σε ανακοίνωσή της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και συμπληρώνει: «Όμως μετά από 10 ημέρες ξανάγινε !!! Εμείς το μόνο που ευχόμαστε είναι να μην γίνει «θεσμός», όπως οι επιθέσεις στα Εξάρχεια. Η απορία που εμείς έχουμε είναι ποιές μαγικές ιδιότητες έχουν όλοι αυτοί και εμφανίζονται – εξαφανίζονται τόσο γρήγορα; Δεν θα πούμε άλλα γιατί θα «τρέχουμε» πάλι με Ε.Δ.Ε.».

Στη συνέχεια απευθύνονται στους ιθύνοντες τους οποίους καλούν να κάνουν κάτι: «Κάντε, κύριοι ιθύνοντες, κάτι με τους μπαχαλάκηδες, δεν πάει άλλο, μην τα βάζετε με μας που το αναδεικνύουμε. Αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στην έδρα της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής δίπλα στους συναδέλφους μας. Κλείνοντας, θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια στους σκοπούς της Δ.Α.Ε.Α. που παρά την καταδρομική τύπου επίθεση, αντέδρασαν. Δεν είναι και υπεράνθρωποι να τα κάνουν όλα, να αντιδράσουν, να καταδιώξουν, να κάνουν και συλλήψεις. Όποιος κατάλαβε – κατάλαβε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υ.Γ. Τα άτομα επέδειξαν τέτοια αδιαφορία και θράσος, που χτύπησαν σε ώρα αιχμής, με ανοιχτά καταστήματα και περαστικούς. Να δούμε τι άλλο θα κάνουν”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.