ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έγκλημα στην Ρόδο: «Για όλα φταίει ο άλλος» – Μαλώνουν οι 2 ύποπτοι για το ποιος σκότωσε την Ε.Τοπαλούδη

Έγκλημα στην Ρόδο: «Για όλα φταίει ο άλλος» – Μαλώνουν οι 2 ύποπτοι για το ποιος σκότωσε την Ε.Τοπαλούδη

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης αρνούνται να πούν ποιός απο τους δύο σκότωσε την άτυχη φοιτήτρια και όπως όλα δείχνουν δεν θα βγει εύκολα άκρη με αυτούς.

Και αυτό φάνηκε και στην κατ αντιπαράσταση εξέτασή τους ενώπιον της ανακρίτριας.

Τα ρίχνουν ο ένας στον άλλον, ο ένας λέει ότι ο άλλος την σκότωσε… ενώ και οι δύο υποστηρίζουν ότι φοβήθηκαν να αντιδράσουν. Κανένας τους δεν παραδέχεται ότι αυτός χτύπησε την Ελένη Τοπαλούδη ενώ ασαφές αφήνουν και το ποιός την πέταξε στα βράχια, όπου βρέθηκε νεκρή.

Και οι δύο δηλώνουν ότι παρασύρθηκαν χωρίς να καταλάβουν τι σκόπευε να κάνει ο άλλος και οτι έτσι βρέθηκαν μπλεγμένοι. Μέχρι στιγμής συνεπώς η κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ενώπιον της ανακρίτριας των δύο νεαρών δεν έχει καταφέρει να διευκρινίσει πώς ακριβώς έγιναν τα γεγονότα.

Η πρώτη φορά που βρέθηκαν ο ένας απέναντι στον άλλο ήταν όταν εξετάστηκαν κατ αντιπαράσταση. Ηταν λίγα τα σημεία που συμφώνησαν διαφώνησαν σχεδόν σε όλα. Ο 19χρονος έλεγε πως την Ελένη Τοπαλούδη την σκότωσε ο 21χρονος και έλεγε στην ανακρίτρια πως θα έχει τύψεις που δεν θυσίασε τη ζωή του για να σώσει την Ελένη Τοπαλούδη. Απο την πλευρά του ο Ροδίτης που υπενθυμίζεται ότι είναι γόνος γνωστής οικογένειας του νησιού, υποστήριζε πως δράστης του εγκλήματος είναι ο νεαρός Αλβανός.

Και αυτός είπε στην ανακρίτρια ότι φοβήθηκε να αντιδράσει επειδή δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο και ότι στην συνέχεια δεν έκανε τίποτα επειδή πίστευε πως θα πήγαιναν την κοπέλα σε νοσοκομείο.

Οι δυο προφυλακισθέντες νεαροί διαφώνησαν και για τους χρόνους της επίμαχης συνάντησης άρχισαν να περιγράφουν, ο καθένας με τον τρόπο του, τα όσα έγιναν στην συνέχεια. Το κλίμα ήταν κλίμα έντασης και συνεχώς οι δύο νεαροί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ήταν έτοιμοι να στήσουν καυγά.

Στα παράδοξα της κατ αντιπαράσταση εξέτασης είναι η ομολογία τους οτι υπήρχε ένα μαχαίρι με το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό η Ελένη Τοπαλούδη. Τέτοια τραύματα όμως δεν βρέθηκαν απο τον ιατροδικαστή. Ο 19χρονος υποστήριζε πως με αυτό το μαχαίρι την χτύπησε ο 21χρονος και το ακριβώς αντίθετο έλεγε ο Ροδίτης.

Αμέσως μετά τα χτυπήματα, και οι κατηγορούμενοι συμφωνούν τουλάχιστον στο γεγονός οτι φεύγουν από το εξοχικό σπίτι του Ροδίτη και βάζουν τη φοιτήτρια στο αυτοκίνητο του πατέρα του 21χρονου. Την έχουν τυλίξει με ένα σεντόνι.

Ο 21χρονος λέει πως πίστευε ότι θα την πάνε σε νοσοκομείο και γι’ αυτό συνεργάστηκε. Σε ερώτηση της ανακρίτριας, γιατί δεν αντέδρασε όταν προφανώς διαπίστωσε ότι η διαδρομή δεν είναι αυτή του νοσοκομείου, εκείνος απάντησε: “Γιατί είμαι χαζός. Παίρνω κάποια φάρμακα και δεν καταλαβαίνω πολλές φορές”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ότι θα την πήγαιναν στο νοσοκομείο λέει οτι πίστευε και ο 19χρονος. Λέει μάλιστα οτι εκείνος καθόταν πίσω και όταν συνειδητοποίησε πως απομακρύνονται και πηγαίνουν προς την θάλασσα, φώναξε στον 21χρονο φίλο του, χωρίς να πάρει απάντηση. Για το τι συνέβη όταν έφτασαν στον προορισμό τους, άρχισαν πάλι να λένε τελείως διαφορετικές ιστορίες

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.