«Έχουμε ακόμη σχέση…»: Αποκαλύψεις από την σύντροφο του 21χρονου- Σοκαρισμένη από την δολοφονία της Τοπαλούδη

«Έχουμε ακόμη σχέση…»: Αποκαλύψεις από την σύντροφο του 21χρονου- Σοκαρισμένη από την δολοφονία της Τοπαλούδη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Σήμερα, η σύντροφος του 21χρονου μίλησε στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε λόγο για έναν άνθρωπο πολύ διαφορετικό από εκείνον που αφαίρεσε τη ζωή της άτυχης κοπέλας.

Όπως είπε μάλιστα, οι δυο τους έχουν ακόμη σχέση…

«Έχουμε σχέση ακόμα από τον Αύγουστο! Εργαζόμουν μόνο σαιζόν στη Ρόδο και κάποια στιγμή τα φτιάξαμε. Μέχρι τελευταία στιγμή, την Κυριακή, εγώ μιλούσα μαζί του, πριν τη σύλληψη του. Ήταν πάρα πολύ καλός. Ποτέ δεν μου συμπεριφέρθηκε άσχημα ή βίαια. Συγκλονίστηκα με αυτά που άκουσα. Δεν ήταν ο άνθρωπος που ξέρω εγώ. Δεν ήταν ποτέ βίαιος με μένα…»

«Μέχρι την Κυριακή μιλούσα μαζί του…» πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα ο 19χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στην υπόθεση μαζί με τον 21χρονο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στις φυλακές που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο, γεγονός που προκάλεσε την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.

Η κυρία Δημητρίου έδωσε χθες παραγγελία σε εισαγγελικό λειτουργό να διερευνήσει την διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων με αφορμή το βίντεο της κακοποίησης του 19χρονουκατηγορουμένου τις φύλακες του Αυλώνα.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου, με χθεσινή του δήλωση καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό, στις φυλακές Αυλώνα, με τον 19χρόνο κρατούμενο που εμπλέκεται στον φόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Στη σχετική ανακοίνωση, ο υπουργός επισημαίνει ότι δεν υπήρχαν ιατροδικαστικά ευρήματα βιασμού του έγκλειστου, ενώ καθιστά σαφές ότι είχε δοθεί εντολή για κράτηση του σε ειδικό χώρο, αλλά και για προστασία της σωματικής του ακεραιότητας.

Όπως τονίζει «την αρχική επιλογή του τόπου φυλάκισης δεν την κάνει το Υπουργείο Δικαιοσύνης αλλά η Εισαγγελική Αρχή», ενώ δίνει πληροφορίες για το συμβάν σε βάρος του 19χρονου, επισημαίνοντας ότι οι συγκρατούμενοι του του επιτέθηκαν, «αφού παραβίασαν τρεις πόρτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σ’ ένα κράτος δικαίου τέτοια περιστατικά δεν έχουν θέση», συμπυκνώνει τη θέση του ο κ. Καλογήρου, σημειώνοντας τόσο τη μεταγωγή του κρατούμενου σε άλλη φυλακή, όσο και τη διενέργεια διττής έρευνας για το επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.