Συνελήφθησαν 3 ιερόσυλοι

Συνελήφθησαν 3 ιερόσυλοι

Οι αστυνομικοί επ’ αυτοφώρω έπιασαν τους τρεις Έλληνες ιερόσυλους που διέρρηξαν την εκκλησία του Αγίου Στεφάνου Αλυκών στο Βόλο σπάζοντας ένα πλαϊνό παράθυρο και διέρρηξαν το παγκάρι από το οποίο έκλεψαν μικρό χρηματικό ποσό.

Οι δύο άνδρες ηλικίας 28 και 31 χρόνων ένας από τους οποίους είναι τσιγγάνος και μία 31χρονη γυναίκα που ήταν μαζί τους, άρπαξαν χαρτονομίσματα και κέρματα αξίας περίπου 100 ευρώ και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγουν.

Όμως, εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ειδοποιήθηκαν από περίοικους οι οποίοι είχαν ακούσει το θόρυβο από το σπάσιμο του τζαμιού και συνελήφθησαν πριν ακόμη βγουν από το ναό.

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν πάνω τους και επιστράφηκαν στον 56χρονο εφημέριο της εκκλησίας, ενώ οι δράστες ανακρίνονται για να εξακριβωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.