ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξελίξεις στην υπόθεση «Τοπαλούδη»: Ποια ουσία είχε πάρει ο 21χρονος δράστης-Αποκαλυπτικά στοιχεία από φίλο του 19χρονου

Εξελίξεις στην υπόθεση «Τοπαλούδη»: Ποια ουσία είχε πάρει ο 21χρονος δράστης-Αποκαλυπτικά στοιχεία από φίλο του 19χρονου

Όπως αποκαλύφθηκε στο Star και την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ο 19χρονος δήλωσε στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση ότι ο 21χρονος συγκατηγορούμενός του είχε καταναλώσει λίγες ώρες πριν τον φόνο, νιτρικό.

Πρόκειται για αναβολικό που χρησιμοποιείται σε ανθρώπους προκειμένου να δυναμώσουν, με αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά λέγεται ότι το νιτρικό έχει αγγειοδιασταλτικές ιδιότητες με αποτέλεσμα να πηγαίνει περισσότερο αίμα στους μυς έτσι ώστε να θρέφονται καλύτερα και να «φουσκώσουν».

Όπως δήλωσε ο 19χρονος, η άτυχη Ελένη, «φώναζε βοήθεια, ο 21χρονος της έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να τη χτυπάει με μανία στον τοίχο. Αμέσως μετά πήρε το ηλεκτρικό σίδερο και τη χτύπησε δύο φορές».

Τι αποκαλύπτει φίλος του 19χρονου – «Τέλειωσε αυτή»

«Στις 27 Νοεμβρίου με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να φέρει μια φοιτήτρια σπίτι μου. Εγώ του αρνήθηκα και με ρώτησε αν έχω κάποια αποθήκη με στρώμα για να πάει εκεί». Αυτά αποκαλύπτει φίλος του 19χρονου στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. «Τον ξαναείδα το Σάββατο μετά τη δολοφονία της Ελένης, και ήταν τρομαγμένος. Εγώ τον ρώτησα τι έγινε με τη φοιτήτρια που είχε βρεθεί και μου απάντησε «τέλειωσε αυτή», αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε».

«Ήταν βίαιος, όλο το νησί το ξέρει αυτό. Του άρεσε να βαράει», συνέχισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τον 21χρονο δήλωσε πως είχε βγει μερικές φορές μαζί του και το μόνο που ξέρει είναι ότι είναι βίαιος στις ερωτικές του στιγμές. «Οι δυο τους έκαναν παρέα, είχαν ξεκόψει για κάποιο διάστημα και ξαναέμπλεξαν τον τελευταίο μήνα», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.