ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έκαψαν δύο σπίτια του Φώτη Μπόμπολα στην Κρήτη

Έκαψαν δύο σπίτια του Φώτη Μπόμπολα στην Κρήτη

Ένας πολύ περίεργος εμπρησμός έγινε στην Κρήτη σε βάρος του επιχειρηματία Φώτη Μπόμπολα (MEGA, εφημερίδα “Έθνος”, εκδοτική εταιρεία “Πήγασος” κλπ τεχνικές εταιρείες κλπ) που πρόσφατα κατονομάστηκε από το Reuters ως ένας από τους Έλληνες ολιγάρχες: Άγνωστοι του έκαψαν δύο σπίτια στην περιοχή Ασφένδου Σφακίων, Επίσης έκαψαν και ένα διπλανό σπίτι που ανήκει στον αντιδήμαρχο Σφακίων Μανούσο Χιωτάκη.

To περιστατικο συνέβη πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο, έγινε αντιληπτό σήμερα δεδομένου ότι και τα τρία σπίτια βρίσκονται σε απομακρυσμένη περιοχή.  Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άγνωστοι δράστες πυροβόλησαν με κυνηγετικό όπλο τις εισόδους των σπιτιών μπήκαν στο εσωτερικό και κατέστρεψαν ότι υπήρχε μέσα.

Στη συνέχεια περιέλουσαν με βενζίνη τα σπίτια και έβαλαν φωτιά με αποτέλεσμα την ολοσχερή καταστροφή των δυο σπιτιών του Φώτη Μπόμπολα, ενώ το τρίτο σπίτι υπέστη σοβαρότατες υλικές ζημιές.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Πυροσβεστική υπηρεσία ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της ΕΛΑΣ.  Το περιστατικό καταδίκασε ο δήμαρχος Σφακίων, Παύλος Πολάκης, ο οποίος τόνισε ότι τέτοιες πράξεις είναι αντίθετες με την παράδοση και την κουλτούρα των Σφακίων. Ο κ Πολάκης ζήτησε από τις αρχές να εντοπίσουν άμεσα τους δράστες, αλλά οι συμπτώσεις είναι πολύ περίεργες…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.