Τρόμος για ηλικιωμένη στου Ζωγράφου: Ληστές την απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της και της έκλεψαν 12.000 ευρώ!

Τρόμος για ηλικιωμένη στου Ζωγράφου: Ληστές την απείλησαν με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της και της έκλεψαν 12.000 ευρώ!

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε στα χέρια δύο κουκουλοφόρων μέσα στο σπίτι της στην περιοχή του Ζωγράφου μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής, δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της 71χρονης γυναίκας, την απείλησαν με μαχαίρι και της άρπαξαν 12.000 ευρώ, τα οποία είχαν συγκεντρωθεί από τον γάμο του γιου της.

Συγκεκριμένα, ήταν λίγο μετά τις 12, όταν η ηλικιωμένη μπήκε στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στου Ζωγράφου. Απουσίαζε για λίγη ώρα και όταν επέστρεψε, βρήκε μέσα στο σπίτι της δύο ατομα με κουκούλες να έχουν κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα.

Οι κακοποιοί, κρατώντας μαχαίρι, την απείλησαν ότι αν φωνάξει ή προβάλλει την παραμικρή αντίσταση, θα τη σκοτώσουν. Ακολούθως συνέχισαν να ψάχνουν και όταν εντόπισαν 12.000 ευρω που προέρχονταν από τον γάμο του γιου της, έφυγαν.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και ερευνούν ακόμη και την πιθανότητα να είχαν «εσωτερική ενημέρωση». Κάποιος δηλαδή να τους είπε για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε συγκεντρωθεί από τον γάμο του παιδιού της και η ηλικιωμένη έκρυβε στο σπίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.