Αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλεία

Αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ στην Ηλεία

Σε όλη την Ηλεία, με μικρή καθυστέρηση αλλά με σαφή βούληση για την υλοποίηση του σχεδιασμού που συζητείται χρόνια τώρα, ξεκινούν οι διεργασίες για την αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ιδιαίτερα για την Ηλεία, γίνεται λόγος για έξι αστυνομικά τμήματα, τα μισά από όσα δηλαδή λειτουργούν σήμερα, μόνο που υπάρχουν ανοιχτά θέματα για κάποια εξ αυτών ως προς την χωροθέτηση τους.

Σύμφωνα με το ilialive, ξεκάθαρη είναι η θέση για τα Αστυνομικά Τμήματα Πύργου, Αμαλιάδας και Αρχαίας Ολυμπίας – το τελευταίο συγχωνεύεται με το πολύ κοντινό του Πελοπίου, ενώ απομείνει να επιβεβαιωθεί και το υπόλοιπο μέρος του σχεδιασμού, που κάνει λόγο για ένα Αστυνομικό Τμήμα στη Βάρδα, ένα στη Γαστούνη και ένα στην περιοχή της Επαρχίας Ολυμπίας. Εκεί υπάρχει μια ένσταση σχετικά με την κάλυψη των ορεινών περιοχών, όπως της Ανδρίτσαινας και της Φιγαλείας, αλλά και προβληματισμός αν η έδρα είναι στην Κρέστενα ή στη Ζαχάρω.

Για να προχωρήσουν αυτές οι διαδικασίες έχουν προηγηθεί οι συστάσεις των αρμοδίων επιτροπών που θα εξετάσουν τις προτάσεις και θα καταλήξουν στην τελική εισήγηση προς τον αρμόδιο υπουργό κ. Δένδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.