Λαμία: Παρέσυρε παιδάκι με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Λαμία: Παρέσυρε παιδάκι με το αυτοκίνητο και το εγκατέλειψε

Τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 11χρονου αγοριού, το μεσημέρι της Κυριακής (6/1) απέναντι από το 16ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας.

Το αγοράκι ήταν σε μια παρέα πέντε παιδιών που είχαν βγει για τα κάλαντα κι εκείνη την ώρα έπαιζαν με το χιόνι.

Ο 11χρονος σύμφωνα με τις μαρτυρίες των υπολοίπων παιδιών, είχε κρυφτεί πίσω από ένα αυτοκίνητο για να αποφύγει τις ρίψεις του χιονοπόλεμου, όταν άγνωστο πως, χτυπήθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο.

«Ακούσαμε ένα γκαπ και είδαμε τον ξάδερφό μας στο έδαφος», είπε ένα από τα δύο κοριτσάκια που ήταν στην παρέα του 11χρονου. «Είδαμε το πόδι του είχε φύγει από τη θέση του και φοβηθήκαμε πολύ. Ο οδηγός δε σταμάτησε», συμπλήρωσε η μικρή που ειδοποίησε κάποιους ανθρώπους από παρακείμενο μαγαζί, οι οποίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν και το ασθενοφόρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις το αγοράκι έχει συντριπτικό κάταγμα στο πόδι του, ενώ ειδοποιήθηκε η μητέρα του και η Τροχαία Λαμίας που θα κληθεί να εντοπίσει τον οδηγό που προκάλεσε το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού και το εγκατέλειψε. Όπως έλεγαν τα παιδιά ήταν ένα ασημί αυτοκίνητο σαν τζιπ (πιθανόν Suv), το οποίο στη συνέχεια έστριψε σε διπλανό στενό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.