Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθρεμπόριο καπνού σε Κορινθία και Μυτιλήνη

Συλλήψεις αλλοδαπών για λαθρεμπόριο καπνού σε Κορινθία και Μυτιλήνη

Περικυκλωμένο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και του τμήματος Λουτρακίου, που συμμετείχαν στο πρόγραμμα εμφανούς αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.», βρέθηκε στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 30χρονος αλλοδαπός για τον οποίο υπήρχαν στοιχεία ότι κάνει λαθρεμπόριο καπνικών ειδών.

Πράγματι, η έρευνα στο όχημα αποκάλυψε ότι μετέφερε 897 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους ενός κιλού και 350 γραμμαρίων, όλα χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης. Τα λαθραία προϊόντα κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στο Τελωνείο για να υπολογιστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ ο 30χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Στη Μυτιλήνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την ίδια κατηγορία παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης μετά τη σύλληψή του στο λιμάνι του νησιού και ένας 31χρονος αλλοδαπός, ο οποίος αποβιβάστηκε από το πλοίο της γραμμής. Μέσα στις αποσκευές του βρέθηκα 54 πακέτα τσιγάρων τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.