Φθιώτιδα: Κυνηγός «μπέρδεψε» τον αστυνομικό με το θήραμα και… τον πυροβόλησε στο πρόσωπο

Φθιώτιδα: Κυνηγός «μπέρδεψε» τον αστυνομικό με το θήραμα και… τον πυροβόλησε στο πρόσωπο

Στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο στην Αθήνα διακομίστηκε το βράδυ της Δευτέρας αστυνομικός από τη Λαμία. Τι συνέβη; Δύο άντρες είχαν βγει για κυνήγι πουλιών σε περιοχή πάνω από τα διόδια της Αγίας Τριάδας Φθιώτιδας. Ο 29χρονος αστυνομικός και άλλος ένας 43χρονος άντρας.

Ο 43χρονος μαζί με την παρέα του κυνηγούσε σε κοντινή απόσταση και κάποια στιγμή φέρεται να πυροβόλησε χαμηλά, σε σημείο όπου βρισκόταν ο 29χρονος. Τα σκάγια δυστυχώς βρήκαν τον τελευταίο στο πρόσωπο, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το lamiareport.gr.

Άμεσα όλοι τους κινήθηκαν να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο αστυνομικό, ενώ κλήθηκε και γιατρός στο σημείο.

Ακολούθως τον μετέφεραν ως τον παράδρομο των Θερμοπυλών, ενώ την ίδια ώρα στο σημείο έφθανε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίστηκε στο γενικό νοσοκομείο Λαμίας.

Γιατροί και νοσηλευτές του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες, ενώ προέβησαν και στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίνοντας στη συνέχεια ότι πρέπει να γίνει μεταφορά του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο στην Αθήνα, καθώς είχε τραυματιστεί και στο μάτι.

Πράγματι λίγο πριν τις 9 το βράδυ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε για την Αθήνα συνοδεία μάλιστα περιπολικού εξαιτίας της πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούσε στο εθνικό δίκτυο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport δεν κινδυνεύει η ζωή του νεαρού αστυνομικού, ωστόσο οι γιατροί θα αξιολογήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασης με το μάτι του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.