ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σάμος: Μετανάστες μαχαίρωσαν 22χρονη αλλοδαπή σε hotspot προσφύγων- Τρεις συλλήψεις

Σάμος: Μετανάστες μαχαίρωσαν 22χρονη αλλοδαπή σε hotspot προσφύγων- Τρεις συλλήψεις

Θύμα ενός ακόμη αιματηρού επεισοδίου σε hotspot προσφύγων και μεταναστών έπεσε μια 22χρονη αλλοδαπή, αυτή τη φορά στην πόλη της Σάμου.

Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι.

Το επεισόδιο έγινε το περασμένο Σάββατο στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Σάμου, όπου η άτυχη 22χρονη δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, ένας από τους οποίους την τραυμάτισε με το μαχαίρι.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι δράστες ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν την Κυριακή από άνδρες της Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για αλλοδαπούς μετανάστες ηλικίας 29, 31 και 34 χρόνων. Ο 31χρονος φέρεται ως αυτός που τραυμάτισε την 22χρονη με τη βοήθεια άλλων δύο και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.