ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόσφυγες επί το έργον: Συμμορία αλλοδαπών λήστευε επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

Πρόσφυγες επί το έργον: Συμμορία αλλοδαπών λήστευε  επιβάτες στο Σταθμό Λαρίσης

Συμμορία αλλοδαπών, που έκλεβε πορτοφόλια από επιβάτες στον σιδηροδρομικό σταθμό της Αθήνας, εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν στον Σταθμό Λαρίσης δύο Αλγερινοί και ένας Σύρος, οι οποίοι, σύμφωνα με την αστυνομία, εκμεταλλευόμενοι τον συνωστισμό επιβατών στους χώρους αναμονής και τις αποβάθρες του σιδηροδρομικού σταθμού, με διάφορα τεχνάσματα, έκλεβαν πορτοφόλια επιβατών.

Έως τώρα έχουν εξιχνιαστεί 14 περιπτώσεις κλοπών, που διαπράχθηκαν κατά τον τελευταίο μήνα. Σημειώνεται, ότι οι δύο από τους δράστες έχουν συλληφθεί και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Περιττό να προστεθεί πως ουδείς εκ των δύο Αλγερινών οι οποίοι βρίσκονται παράνομα στη χώρα πρόκειται να απελαθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντίθετα θα αφεθούν ελεύθεροι με τους γνωστούς «περιοριστικούς» όρους μέχρι τον ορισμό τακτικής δικάσιμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.