ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σε διαθεσιμότητα 5 αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας – Ενστάσεις

Σε διαθεσιμότητα 5 αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας – Ενστάσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Μαγνησίας, θα προσωρήσει σε υποβολή ένστασης κατά της απόφασης του αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, να θέσει σε διαθεσιμότητα πέντε αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, επειδή σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης προέβησαν σε εκδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ συλληφθέντων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική ομάδα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Στέργιου Κωνσταντάρα, η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με την Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και ζητά συνάντηση με το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., την ίδια στιγμή που μέσω του νομικού της Συμβούλου προχωρά τις διαδικασίες υποβολής ένστασης κατά της εν λόγω απόφασης του Αρχηγείου, η οποία και θα κατατεθεί το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη, όπως ορίζει ο Νόμος, ο οποίος προβλέπει το διάστημα πέντε ημέρων…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.