Έγκλημα στην Κέρκυρα: Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο δικηγόρος του πατέρα που δολοφόνησε την κόρη του (βίντεο)

Έγκλημα στην Κέρκυρα: Προκαλεί με τις δηλώσεις του ο δικηγόρος του πατέρα που δολοφόνησε την κόρη του (βίντεο)

Προκαλεί η υπεραστική γραμμή του πακτροκτόνου από την Κέρκυρα. «Έπρεπε η μητέρα της να έρθει στην Κέρκυρα για την κηδεία». Γιατί στρέφεται ενάντια στην ιατροδικαστή.

Ο δικηγόρος του πατροκτόνου από την Κέρκυρα Βασίλης Νουλέζας, δήλωσε μεταξύ άλλων ότι είχε εκφράσει την ανησυχία του σχετικά με το πιθανό λιντσάρισμα του κατηγορούμενου πριν καν αυτό συμβεί. Όπως είπε είχε ζητήσει να μεταφερθεί σε άλλες φυλακές.

«Τα έβαλε» με την ιατροδικαστή
Ο Βασίλης Νουλέζας «τα έβαλε»με την ιατροδικαστή της υπόθεσης τονίζοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι δεν έχει δικαίωμα να λέει την άποψη της στα κανάλια και να επηρεάζει την κοινή γνώμη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν είναι νόμιμο να βγαίνει και να λέει το πόρισμα στα ΜΜΕ πρωτού καλά καλά τον ενημερώσει.

«Της είπα να σεβαστεί και το τεκμήριο αθωότητας και το γεγονός ότι ο εντολέας μου δεν έχει κριθεί από τη δικαιοσύνη», είπε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας στην εκπομπή «Μαζί σου».

Στη συνέχεια τόνισε ότι δεν έπρεπε η αδικοχαμένη Αγγελική να κηδευτεί στην Αλβανία. « Έπρεπε η μητέρα της να έρθει εδώ» είπε μεταξύ άλλων.

Σε κάθε περίπτωση, η νεαρή αναπαύεται πλέον δίπλα στη γιαγιά της στο κοιμητήριο στο Μπεράτι. Χθες πάντως έγινε και δεύτερη κηδεία, χωρίς τη σορό της, στο χωριό Αλεπού της Κέρκυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητρόπολη έδωσε την άδεια στην νονά της γυναίκας, να την αποχαιρετίσει, μαζί με τον σύντροφο και τους φίλους της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.