Ο πατέρας της Ε.Τοπαλούδη αποκαλύπτει: «Ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών»

Ο πατέρας της Ε.Τοπαλούδη αποκαλύπτει: «Ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών»

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, ο πατέρας της άτυχης Ελένης, που δολοφονήθηκε στην Ρόδο, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις μετά τις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του 19χρονου Αλβανού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους λιμενικούς της Ρόδου πως ο 19χρονος την βίασε μαζί με ακόμα έναν άνδρα. Καταγγελία, που έρχεται να προστεθεί σε αυτή μίας 17χρονης και ακόμη μίας 18χρονης, που φέρεται ότι ανέφεραν στις Αρχές πως στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να τις βιάσει.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Τι να σας πω, δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς έχει συμβεί, εγώ ξέρω ότι το ποιόν και του ενός και του άλλου είναι ιδιαίτερα βεβαρημένα. Και, ενδεχομένως, να υπήρχαν και κάποια άλλα άτομα, να λειτουργούσε κάποιο κύκλωμα, το μυαλό μου εκεί πάει, αλλά δεν έχω συγκεκριμένα στοιχεία.

Από την προηγούμενη χρονιά που είχε γίνει ένα συμβάν, κάποιοι αετονύχηδες εκεί, κάποια αλητοπαρέα, να τη χαρακτηρίσω έτσι, με κάποιον τρόπο, με το να ρίχνουν κάτι στα ποτά των κοριτσιών, έκαναν ό,τι έκαναν, βιντεοσκοπούσαν, ενδεχομένως, απειλούσαν και πιθανόν να μην ήταν το μοναδικό θύμα η Ελένη μας και να είχαν και άλλες τέτοιες ενέργειες και δράσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάποια κορίτσια δεν θα μπορούσαν να το αντέξουν όλο αυτό, κάποια, πιθανώς, έπαθαν κατάθλιψη, ίσως να υπήρχε και κάποια αυτοκτονία… Όταν είσαι σε ξένο μέρος, όταν οι γονείς σου είναι μακριά, όταν ντρέπεσαι να μιλήσεις, τα πράγματα είναι δύσκολα και αυτά εκμεταλλεύονται όλοι αυτοί, αυτές τις καταστάσεις».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.