ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγριο ξύλο στα Χανιά με μπουνιές και κλωτσιές στο κέντρο της πόλης

Άγριο ξύλο στα Χανιά με μπουνιές και κλωτσιές στο κέντρο της πόλης

Συμπλοκή μεταξύ ομάδας ανδρών έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο των Χανίων, μια ανάσα από τον σταθμό υπεραστικών λεωφορείων του ΚΤΕΛ.

Έντρομοι περαστικοί είδαν σκηνές απείρου κάλους και διαδραματίζονται μπροστά τους με ομάδα ανδρών να έχει πιαστεί στα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αλλά και της Άμεσης Δράσης έσπευσαν στο σημείο προσπαθώντας να τους χωρίσουν, ενώ λίγο αργότερα το επεισόδιο έληξε, με τον τραυματισμό ενός πενηντάχρονου άνδρα που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει προς το παρόν ενημέρωση αν η Αστυνομία προέβη σε συλλήψεις, ενώ ήταν έκδηλη η ανησυχία των καταστηματαρχών της περιοχής αλλά και των περαστικών για έλλειψη αστυνόμευσης στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.