Τραγωδία στην Κέρκυρα: «Πέταξε ψηλά το παιδί μου» – Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας

Τραγωδία στην Κέρκυρα: «Πέταξε ψηλά το παιδί μου» – Η σοκαριστική περιγραφή της μητέρας

Συγκλόνισε το πανελλήνιο η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο της 8χρονης Άννας Μαρίας στην Κέρκυρα. Σοκάρει η περιγραφή της μητέρας του άτυχου κοριτσιού.

«Ακούω ένα βουητό και ένιωσα έναν αέρα. Και με ρίχνει κι εμένα κάτω και το παιδί μου μού το πήρε από το χέρι. Πέταξε ψηλά το παιδί μου και πήγε σε ένα άλλο αυτοκίνητο», τόνισε με δάκρυα στα μάτια η μητέρα.

Ο πατέρας της μικρής αποδίδει το δυστύχημα στην έλλειψη φωτισμού και σηματοδότη αλλά και στην υψηλή ταχύτητα των αυτοκινήτων «Εδώ στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Δεν είναι αμαρτία; 8 χρονών το παιδί έφυγε», λέει συγκλονισμένος ο πατέρας της μικρής.

Στο συγκεκριμένο δρόμο το μέγιστο όριο ταχύτητας είναι τα 30 χιλιόμετρα, ωστόσο, σύμφωνα με την ιατροδικαστή τα τραύματα στο κοριτσάκι δείχνουν ότι τα αυτοκίνητα κινούνταν με αρκετά μεγαλύτερη.

«Από τη στιγμή που έχω τέτοια πλήξη της κοιλιακής χώρας με τέτοια μορφή αντιλαμβάνομαι ότι η ταχύτητα δεν ήταν μικρή. Δεν μπορώ να πω αν ήταν πάνω από 80 ή κάτω από 70 χιλιόμετρα, όμως δεν ήταν 30-40 χλμ», σημείωσε η ιατροδικαστής.

Ο ένας εκ των δύο εμπλεκόμενων οδηγών, μέσω των δικηγόρων του, ανέφερε ότι το παιδί έπεσε στο παρμπρίζ του ήδη σοβαρά τραυματισμένο.

Οι δύο οδηγοί, ένας 44χρονος και ένας 42χρονος, αντίστοιχα, σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος τους βαρύνονται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, όπου διέταξε να αφεθούν σήμερα ελεύθεροι, αλλά όρισε τακτική δικάσιμο της υπόθεσης την 1η Φεβρουαρίου.

Η τραγική λεπτομέρεια ήταν ότι η μικρή προχθές το πρωί πήγαινε με χαρά στο σχολείο γιατί είχε γενέθλια η καλύτερή της φίλη. Η κηδεία του μικρού κοριτσιού θα γίνει σήμερα το μεσημέρι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.