ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μεσολόγγι: Άγριος καυγάς στον αγροτικό συνεταιρισμό- Βγήκαν μαχαίρια κι έβαλε φωτιά σε ΙΧ

Μεσολόγγι: Άγριος καυγάς στον αγροτικό συνεταιρισμό- Βγήκαν μαχαίρια κι έβαλε φωτιά σε ΙΧ

Σε σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε ο έντονος διαπληκτισμός δύο ανδρών που είχαν προσωπικές διαφορές, μέσα στα γραφεία ενός αγροτικού συνεταιρισμού στο Μεσολόγγι.

Μετά τον καυγά, ξεκίνησαν οι απειλές ακόμη και με μαχαίρι, ενώ ο ένας από τους εμπλεκόμενους έβαλε φωτιά σε ένα όχημα!

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου έναν 47χρονο, ο οποίος καυγάδισε έντονα με έναν 49χρονο, τον εξύβρισε και στην συνέχεια τον απείλησε με μαχαίρι. Όμως, δεν σταμάτησε εκεί, αφού την ώρα που αποχωρούσε έβαλε φωτιά σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο προαύλιο χώρο των γραφείων με αποτέλεσμα να του προκαλέσει σημαντικές φθορές!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν μετά την καταγγελία των υπεύθυνων του συνεταιρισμού, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 47χρονος δεν εντοπίστηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με βαριές κατηγορίες για εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές, απειλή, παράβαση του νόμου περί όπλων και εξύβριση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.