ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Καρέ – καρέ η απομάκρυνση του ύποπτου φακέλου (φωτο)

ΤΕΙ Θεσσαλίας: Καρέ – καρέ η απομάκρυνση του ύποπτου φακέλου  (φωτο)

Μεγάλη κινητοποίηση ξεκίνησε, πριν από λίγη ώρα, από την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ, καθώς εντοπίστηκε ύποπτος φάκελος στο ΤΕΙ Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Στο σημείο έσπευσαν 11 οχήματα της Πυροσβεστικής και 25 άνδρες, ενώ στο σημείο κατέφθασε και ειδική ομάδα από την 8η ΕΜΑΚ Θεσσαλίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα ήρθαν σε επαφή με το ύποπτο φάκελο. Η ειδική ομάδα της ΕΜΑΚ προχώρησε στη διαδικασία απολύμανσης των ανθρώπων που ήρθαν σε επαφή, οι οποίοι και θα υποβληθούν σε εξετάσεις στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο ύποπτος φάκελος βγήκε από στέλεχος της ΕΜΑΚ, ο οποίος φορούσε ειδική στολή, μέσα σε μία μαύρη σακούλα, όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το larissanet.gr. κρατώντας τη σακούλα με το φάκελο πέρασε από «ντουζιέρα» για την πρώτη φάση της απολύμανσης.

Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη φάση, ενώ ο φάκελος κλείστηκε και σφραγίστηκε σε άλλη σακούλα.

Ο φάκελος θα σταλεί στο Χημείο του Κράτους για έλεγχο. Το περιεχόμενο του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.