ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Ωκεανογραφικό εντόπισε αντικείμενο στον βυθό -Δύτες στο σημείο

Πτώση αεροσκάφους στο Μεσολόγγι: Ωκεανογραφικό εντόπισε αντικείμενο στον βυθό -Δύτες στο σημείο

«Συναγερμός» έχει σημάνει τα τελευταία λεπτά στις Αρχές που αναζητούν τον πιλότο και το αεροσκάφος που κατέπεσε την Τετάρτη, στην περιοχή της Καβουρότρυπας, στον Πατραϊκό Κόλπο.

Σύμφωνα με το patrastimes, ωκεανογραφικός που από την Τετάρτη «χτενίζει» τον βυθό, νωρίτερα, εντόπισε ένα μεταλλικό αντικείμενο με μήκος 4 με 5 μέτρων.

Στο σημείο σπεύδουν δύτες προκειμένου να καταδυθούν και να ερευνήσουν το εύρημα.

Ποιος είναι ο πιλότος που αγνοείται

Ο Παναγιώτης Κεφάλας κατάγεται από τα Ιωάννινα ενώ είναι κάτοικος Πατρών. Εργαζόταν παλαιότερα ως μηχανικός και είναι απόστρατος στην Πολεμική Αεροπορία, με πιστοποίηση και για μαχητικά αεροσκάφη. Υπήρξε και καθηγητής Πανεπιστημίου. Είναι παντρεμένος, με δύο παιδιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος, σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιούσε πτήση από το Μεσολόγγι προς την Πάτρα και όπως ανέφερε ένας ψαράς στο λιμενικό, έχασε απότομα ύψος, προσέκρουσε στη θάλασσα και βυθίστηκε τάχιστα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.