Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης- θύμα του δολοφόνου της Τοπαλούδη- «Τη χτύπησαν και ασέλγησαν πάνω της»

Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης- θύμα του δολοφόνου της Τοπαλούδη- «Τη χτύπησαν και ασέλγησαν πάνω της»

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση πως ο 19χρονος Αλβανός που κατηγορείται για την ασέλγεια και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στην Ρόδο, κακοποίησε μία 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες μόλις τρεις ημέρες μετά το άγριο φονικό.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 19χρονος μαζί με έναν 23χρονο Ρομά, ασέλγησαν στην 19χρονη κοπέλα και η υπόθεση εξιχνιάστηκε χθες, με τον 23χρονο Ρομά να ομολογεί την πράξη του.

Ο πατέρας της 19χρονης μίλησε αποκλειστικά στο Star περιγράφοντας πώς παγίδευσαν την κόρη του.

«Η κόρη μου ήταν μαζί με τις φίλες της και ήταν κάπου και ακούγανε μουσική και την πλησίασε ο Αλβανός μαζί με αυτόν, τον αθίγγανο και της πρότειναν να πάει μαζί τους να ακούσουν μουσική με το αυτοκίνητο» αναφέρει ο πατέρας της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 19χρονος Αλβανός χτύπησε την κόρη του και αυτή αναγκάστηκε να υποκύψει στις ορέξεις του. «Αλλά επειδή η κόρη μου είναι άτομο με ειδικές ανάγκες, ό,τι και να της πεις ναι θα πει δε θα πει όχι. Την παγιδεύσανε. Την πήγαν σε μια παραλία εκεί στο Νυδρί, εκεί που είναι στο Μαντράκι και ξεκίνησε ο Αλβανός και της είπε να κάνει κάποιες ερωτικές ορέξεις που ήθελε αυτός και τη χτύπησε και το παιδί μου για να αποφύγει τον ξυλοδαρμό αναγκάστηκε να κάνει αυτό που της είπε ο Αλβανός και στη συνέχεια ακολούθησε και ο άλλος ο αθίγγανος. Κανένας δεν ξέρει αν βρεθεί σε αυτή την κατάσταση τι μπορεί να ακολουθήσει, δηλαδή πόσο μάλλον μια κοπελίτσα 18 χρονών να είναι με δυο άντρες και να υποστεί αυτές τις βάρβαρες καταστάσεις. Η κόρη μου πήγε με την αδερφή της εχθές στην αστυνομία και έκανε κατάθεση και μαζί με τη βοήθεια κάποιου λιμενικού», καταλήγει ο πατέρας της 19χρονης κοπέλας.

Γιαγιά 19χρονης: Η εγγονή μου ήταν κλεισμένη στον εαυτό της – Το ανακάλυψε η αδερφή της
Συγκλονιστικά όμως είναι και τα λόγια της γιαγιάς της 19χρονης, που μιλώστας στην εκπομπή του OpenTv, «Top Story» αποκάλυψε πως το ανακάλυψε η αδερφή της 19χρονης από κάτι μηνύματα, καθώς η 19χρονη ήταν κλεισμένη στον εαυτό της

Όπως ανέφερε: «Ο γιος μου μού το είπε. Ήρθε το παιδί πριν πέντε μέρες για μία υπόθεση δική του. Είναι από χωρισμένους γονείς το κοριτσάκι. Καταλάβατε; Όταν ήταν μικρό έπαθε μηνιγγίτιδα. Έκανε στον εγκέφαλο και το παιδάκι είναι με ειδικές ανάγκες. Τα κορίτσια, δύο κορίτσια, τα έχει η μάνα και μένουν στη Ρόδο. Το κορίτσι από ό,τι έμαθα εγώ, μου το είπε ο γιος μου γιατί και ο γιος μου προχθές το έμαθε και μου το είπε, ήρθε στο σπίτι και μου το είπε. Το ανακάλυψε η αδελφή του κοριτσιού που είναι 22 χρόνων, από κάτι μηνύματα, από κάτι κινήσεις της μικρής, η μικρή δεν μιλούσε, ήταν κλεισμένο στον εαυτό του. Ήρθε και μου είπε, το παιδί λέω είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε: «Το παιδί το βρήκαν με παρέα και της είπαν: έλα να σε πάμε μία βόλτα, να ακούσουμε και μουσική. Αυτό αθώο όπως είναι, το πήραν και το πήγαν στο Ενυδρείο και του ζήτησαν να κάνει αισχρά πράγματα. Εκείνη δεν ήθελε, το χτύπησαν και δύο άντρες όπως ήταν, το βίασαν. Έκαναν πολλά πράγματα, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί, πολύ στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.