ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη ασέλγησε στην 19χρονη σε δύο διαδοχικές φάσεις

Ο Αλβανός δολοφόνος της Ελένης Τοπαλούδη ασέλγησε στην 19χρονη σε δύο διαδοχικές φάσεις

Συνεχίζουν να σοκάρουν οι αποκακλύψεις για την ασέλγεια της 19χρονης κοπέλας στη Ρόδο από τον Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη.

Όπως είπε η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κρικοπούλου, η ασέλγεια στην νεαρή κοπέλα έγινε σε δύο φάσεις.

«Ο βιασμός έγινε σε δύο διαδοχικές φάσεις. Ξεκίνησε ο Αλβανός και κατέληξε με τους δύο μαζί γιατί τους διέκοψαν. Τότε οι δύο, ο Αλβανός και ο Ρομά, την πήραν, ασφάλισαν το αυτοκίνητο και την πήγαν σε άλλα πιο απόμακρο σημείο» είπε η κυρία Κρικοπούλου.

Όπως εξήγησε η δικηγόρος η νεαρή κοπέλα γνώριζε τους δύο κακοποιούς της «φίλοι δεν ήταν, υπήρχε μια οικειότητα σε όλα τα παιδιά αυτής της ηλικίας που συγκεντρώνονται σε ένα μέρος πίσω από τον Ευαγγελισμό και ακούνε μουσική. Ο αδερφός του Ρομά φοιτά στο ίδιο σχολείο με τη 19χρονη οπότε υπήρχε μεγαλύτερη οικειότητα, όχι εμπιστοσύνη. Στο άκουσμα πάμε να ακούσουμε μουσική δεν μπορούσε να πάει το μυαλό της το κακό ειδικά όταν αυτό έγινε σε πολύ κοντινό σημείο στο οποίο γίνονταν οι συναντήσεις τους».

Σύμφωνα με την κυρία Κρικοπούλου «ήταν πρακτικά αδύνατο να αντιδράσει η εντολέας μου, αν και είναι αθλήτρια». «Υπό το καθεστώς βιας κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Ισχύει ότι υπήρξαν πράξεις βιας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά την εκτίμησή της, τέλος, η 19χρονη αν και έχει τη βοήθεια ειδικών για να αντιμετωπίσει την περιπέτειά της «δεν μπορεί να θεραπευτεί άμεσα, θα χρειαστεί χρόνος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.