Ο Αλβανός δολοφόνος της Ε. Τοπαλούδη θα μεταχθεί στη Ρόδο μετά τις νέες καταγγελίες για βιασμό

Ο Αλβανός δολοφόνος της Ε. Τοπαλούδη θα μεταχθεί στη Ρόδο μετά τις νέες καταγγελίες για βιασμό

Στη Ρόδο αναμένεται να μεταχθεί ο 20χρονος αλλοδαπός που είναι ένας εκ των κατηγορουμένων στην άγρια δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον του μετά και την καταγγελία 19χρονης που κατέθεσε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον ίδιο λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Το ένταλμα εκδόθηκε προκειμένου να μεταχθεί στη Ρόδο από τις φυλακές όπου κρατείται για να καταθέσει ενώπιον της ανακρίτριας του νησιού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, αύριο Δευτέρα, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας και του εισαγγελέα και ο 23χρονος, που εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.