ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη ο «ποντικός» που είχε ξετινάξει τη Nova – O μεγαλύτερος διακινητής «σπασμένων» κωδικών σε όλη την Ελλάδα

Συνελήφθη ο «ποντικός» που είχε ξετινάξει τη Nova – O μεγαλύτερος διακινητής «σπασμένων» κωδικών σε όλη την Ελλάδα

Στη «φάκα» της Ελληνικής Δικαιοσύνης, στη Λάρισα, έπεσε χθες ένας άνδρας που μοίραζε παράνομα «σπασμένους κωδικούς» της πλατφόρμας Nova και κινούνταν με το ψευδώνυμο «ποντικός».

Όπως αναφέρει το thessaliaeconomy.gr, o άνδρας αυτός, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο που διήρκησε δύο ημέρες, ήταν -όπως καταγγέλθηκε από την εταιρεία- ο μεγαλύτερος διακινητής σπασμένων κωδικών της σε όλη την Ελλάδα, αφού από αυτόν έβλεπαν με χαμηλό αντίτιμο -σε σχέση με το νόμιμο- δεκάδες χρήστες σε όλη την περιοχή της Θεσσαλίας, τη στιγμή που συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εταιρεία ένα συνδρομητικό πακέτο Nova των 60 ευρώ ο παράνομος διακινητής το έδινε αντί 10 ευρώ. Μάλιστα όποιος δεν πλήρωνε τον έκοβε άμεσα εξ αποστάσεως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας τον καταδίκασε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και τριών μηνών φυλάκισης καθώς κρίθηκε ένοχος για δύο πράξεις.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.