ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη ύποπτος για τρομοκρατία

Συνελήφθη ύποπτος για τρομοκρατία

Ένας 29χρονος ύποπτος για τρομοκρατία συνελήφθη στην Κόρινθο για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

Η σύλληψη του 29χρονου, ο οποίος δηλώνει φοιτητής, έγινε με βάση ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε προ δύο ημερών από την Εισαγγελία Εφετών, αφού αποτύπωμα του αντιεξουσιαστή είχε βρεθεί στην «γιάφκα» της οργάνωσης στην οδό Ελλησπόντου στον Βόλο, η οποία είχε εντοπισθεί πριν από περίπου δύο χρόνια.

Ο 29χρονος είχε προσαχθεί στην Αστυνομία το 2005 ύστερα από επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Όπως ανέφεραν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. «η αναφερόμενη εμπλοκή του 29χρονου στους “Πυρήνες” προέκυψε ξαφνικά, μετά τις συνεχιζόμενες, εξετάσεις από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια περίπου 5000 πειστηρίων από το διαμέρισμα που διατηρούσε η οργάνωση στην Νέα Ιωνία Βόλου».

Στις δύο κατοικίες του ιδίου και συγγενούς του που ερεύνησε η αντιτρομοκρατική υπηρεσία δεν έχουν εντοπισθεί όπλα ή εκρηκτικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.