ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη του 29χρονου

Έρευνα της Αντιτρομοκρατικής μετά τη σύλληψη του 29χρονου

Το ρόλο και τις σχέσεις του 29χρονου συλληφθέντα με μέλη της οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής.

Ο ίδιος, κρατείται στα γραφεία της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας στην Αθήνα και δεν λέει πολλά. Οι πληροφορίες λένε πως οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη του, μετά από αποτύπωμα που βρέθηκε στη γιάφκα της οργάνωσης στην οδό Ελλησπόντου 31 στο Βόλο, το Μάρτιο του.

Αν και δήλωνε ως τόπο κατοικίας την Αθήνα, ο 29χρονος εντοπίστηκε σε πόλη της Πελοποννήσου και μετά από ένταλμα που εξέδωσε ο εισαγγελέας συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει περισσότερα στοιχεία γνωστά ενώ πιθανότατα να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία του συλληφθέντα μετά από εισαγγελική παραγγελία.

Αξίζει να τονισθεί ότι οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων μελών, ενώ κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής κάνει φύλλο και φτερό το σπίτι του στην Αθήνα προκειμένου να βρει στοιχεία για τη συγκεκριμένη οργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.