Αυτός είναι ο 23χρονος που ασέλγησε σε βάρος 16χρονης

Αυτός είναι ο 23χρονος που ασέλγησε σε βάρος 16χρονης

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 23χρονος Πειραιώτης, ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις απέναντι σε ένα 16χρονο κορίτσι.

Ο 23χρονος Πειραιώτης γνώρισε την ανήλικη μαθήτρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικτυακής εφαρμογής, η οποία είναι κατάλληλη για γνωριμίες ζευγαριών. Από εκεί και πέρα απέκτησε την εμπιστοσύνη της, την έπεισε να έχουν συνομιλίες γύρω από το σεξ.

Στην συνέχεια ο 23χρονος έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του. Άρχισε να τρομοκρατεί την ανήλικη ότι θα διαδώσει σε γείτονες και συγγενείς της τις συνομιλίες αλλά και ψεύδη σχετικά με την σεξουαλική – ερωτική ζωή της κοπέλας, στην περίπτωση που ίδια δεν δεχθεί να βρεθούν από κοντά.

Η 16χρονη τρομοκρατημένη υπέκυψε στης απειλές και τα ψεύδη του 23χρονου, με αποτέλεσμα να βρεθούν τελικά σε μια πλατεία του Πειραιά, αρχές Ιανουαρίου, όπου ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασκώντας βια στο τρομοκρατημένο παιδί, το εξανάγκασε να προβεί σε συγκεκριμένες ασελγείς πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχειρήσει να την βιάσει.

Το παιδί πίστεψε πως μετά τον εφιάλτη που έζησε στην πλατεία όπου συναντήθηκε με τον 23χρονο το μαρτύριο της θα τελείωνε εκεί. Δυστυχώς έκανε λάθος καθώς λίγες μέρες μετά το σοβαρό περιστατικό, ο 23χρονος επανήλθε επίσης μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής και μάλιστα πιο αγριεμένος, ζητώντας από την ανήλικη μαθήτρια να βρεθούν εκ νέου και μάλιστα να έχουν μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα απείλησε την ανήλικη πως πλέον γνωρίζει το σπίτι της και θα την επισκεφθεί, εάν η ίδια δεν εμφανιστεί στο ραντεβού.

Η κοπέλα τρομοκρατημένη δεν πήγε στο νέο ραντεβού που της έκλεισε ο αδίστακτος 23χρονος με αποτέλεσμα όταν επέστρεψε στο σπίτι της, λίγο πριν φτάσει έξω από την κατοικία της, να δει τον 23χρονο μαζί μ’ έναν φίλο του να την περιμένει απ’ έξω.

Τρομοκρατημένη η κοπέλα αμέσως έφυγε χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δυο νεαρούς, και πήγε κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου κατήγγειλε τον άνδρα με το όνομα Νικόλας.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, πλην όμως ο 23χρονος είχε προλάβει και είχε φύγει μαζί με το φίλο του. Ωστόσο δεν κατάφερε να ξεφύγει την σύλληψη, καθώς αστυνομικός τις ΔΙΑΣ που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας εκείνη την ώρα, αλλά ήξερε το περιστατικό καθώς η καταγγελία έγινε λίγο πριν αλλάξει η βάρδια, εντόπισε τυχαία το δράστη και τον προσήγαγε στο Τμήμα, όπου και τον αναγνώρισε η κοπέλα με αποτέλεσμα την σύλληψη του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.