Βρέθηκε νεκρός ο πρόεδρος των μικρο-ομολογιούχων…

Βρέθηκε νεκρός ο πρόεδρος των μικρο-ομολογιούχων…

Nεκρός βρέθηκε στο μικρό διαμέρισμά του στο Παγκράτι η επικεφαλής των κινητοποιήσεων του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Δημοσίου, ο 49χρονος αγωνιστής κατά του Μνημονίου, Γιάννης Ντόκος. Ο αποθανών είχε δώσει μεγάλους αγώνες για να αποτραπεί το “κούρεμα” των μικρο-ομολογιούχων του δημοσίου που καταστράφηκαν όταν έμειναν με το 50% της περιουσίας τους.

Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ευμένους 42 από την αστυνομία, με τη συνδρομή κλειδαρά ο οποίος άνοιξε την πόρτα στις 16:44.

Ο Γιάννης Ντόκος δεν απαντούσε στα τηλέφωνα συγγενικών και φιλικών του προσώπων το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είχε να τον δει μέρες.

Κατά πληροφορίες από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών από τη νεκροψία-νεκροτομή δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας θανάτου, αφού η σορός βρισκόταν σε αρχική σήψη. Ασφαλή συμπεράσματα θα εξαχθούν από τις εργαστηριακές εξετάσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.