ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ένταση στην Ξάνθη από τους κατοίκους που προπηλάκισαν τη μητέρα του δράστη και τον σύντροφό της

Ένταση στην Ξάνθη από τους κατοίκους που προπηλάκισαν τη μητέρα του δράστη και τον σύντροφό της

Το βράδυ της Παρασκευής, ένταση προκλήθηκε στα Κομνηνά Ξάνθης, με περίπου 50 κατοίκους του χωριού να προπηλακίζουν μέσα στο σπίτι του τον συγχωριανό τους, που διατηρεί δεσμό με τη Γεωργιανή μητέρα ενός εκ των δραστών του διπλού φονικού.

Αμέσως μετά την πλήρη εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος και τη σύλληψη των τριών Γεωργιανών που δολοφόνησαν τις δύο ηλικιωμένες αδελφές κατοίκους του χωριού, με μοναδικό κίνητρο τη ληστεία, οι κάτοικοι επιζητώντας πλήρη δικαιοσύνη συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του συγχωριανού τους που διατηρεί δεσμό με τη μητέρα ενός εκ των συλληφθέντων απαιτώντας του να φύγει από το φιλήσυχο χωρίο τους, καθώς θεωρούν ότι μέσω αυτού και της συντρόφου του οι δράστες γνώριζαν για την οικονομική κατάσταση των δύο ηλικιωμένων άτυχων γυναικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι άρχισαν να βαρούν τα παντζούρια της οικίας του, φωνάζοντας και βρίζοντάς τον ενώ απαιτούσαν άμεσα να εγκαταλείψει τα χωρίο. Εκείνος όμως κάλεσε την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο για να εκτονώσει την ηλεκτρισμένη κατάσταση που επικρατούσε. Το πλήθος αποχώρησε μόλις έλαβε τη δέσμευση ότι αυτός και η σύντροφός του θα εγκαταλείψουν το χωριό άμεσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.