«Εγώ όμως θέλω»: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά την άρση απορρήτου του 21χρονου δολοφόνου της Τοπαλούδη (βίντεο)

«Εγώ όμως θέλω»: Οι ανατριχιαστικοί διάλογοι μετά την άρση απορρήτου του 21χρονου δολοφόνου της Τοπαλούδη (βίντεο)

Ανατριχίλα προκαλούν οι διάλογοι που αποκαλύφθηκαν μετά την άρση απορρήτου του κινητού του 21χρονου Ροδίτη, που φέρεται ως ένας εκ των δραστών της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δράση του 19χρονου Αλβανού φίλου του, που προφυλακίστηκε για ασέλγεια σε βάρος 19χρονης κοπέλας, λίγα 24ωρα μετα τη δολοφονία της φοιτήτριας, όπως προκύπτει και ο 21χρονος Ροδίτης έδειξε την ίδια αρρωστημένη συμπεριφορά και πίεζε και άλλα κορίτσια να συνευρεθούν μαζί του, ακόμα και λίγες ώρες μετά το έγκλημα που έχει σοκάρει την ελληνική κοινωνία.

Το θράσος του 21χρονου: «Εγώ όμως θέλω!»

Στους διαλόγους που έφερε στο «φως» της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1, ο 21χρονος κατηγορούμενος, πιέζει με ιδιαίτερα επίμονο τρόπο ήταν μία 24χρονη κοπέλα να γνωριστούν:

-Τι κάνεις; Που είσαι; Μ…, με λένε με ξέρεις! Μόνη είσαι; Είσαι μόνη αυτή τη στιγμή;

-Δεν πρόκειται να έρθω

-Γιατί ρε κούκλα; Να γνωριστούμε.

Ακόμα και όταν η κοπέλα του λέει πως δεν θέλει να βρεθούν, εκείνος απαντά με θράσος «εγώ όμως θέλω»!

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε και πριν το φόνο της άτυχης Ελένης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, στις 26 Νοεμβρίου, 24 ώρες, δηλαδή, πριν τη δολοφονία της Ελένης, ο 21χρονος τηλεφωνεί στην κοπέλα και μιλούν για 78 δευτερόλεπτα. Την επόμενη ημέρα με την ίδια επιμονη την ξανακαλεί με την κοπέλα για 1,5 λεπτό να αρνείται τις προτάσεις του.

Στις 29 Νοεμβρίου, 18 ώρες, δηλαδή, μετά την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης, ο 21χρονος καλεί πάλι το 24χρονο κορίτσι και τότε μίλησαν για 9 δευτερόλεπτα με την κοπέλα να του το κλείνει και εκείνο αρχικά να κάνει επανάκληση και το επόμενο πρωί, 30 Νοεμβρίου, να την καλεί ξανά. «Έπαθα σοκ γιατί με έψαχνε μετά το έγκλημα» δήλωσε η κοπέλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.