ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την κακοποίηση 12χρονου σε σχολείο στου Ζωγράφου

Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την κακοποίηση 12χρονου σε σχολείο στου Ζωγράφου

Ευθύνες της διοίκησης του σχολείου θα αναζητήσει το υπουργείο Παιδείας, αναφορικά με την υπόθεση κακοποίησης 12χρονου μαθητή, από συμμαθητές του, σε Γυμνάσιο του Ζωγράφου.

Το περιστατικό κατήγγειλε, μιλώντας στον ΑΝΤ1, η μητέρα του 12χρονου, σημειώνοντας ότι οι δράστες, δυο μεγαλύτεροι μαθητές, βιντεοσκόπησαν τις αποτρόπαιες πράξεις τους και έδειξαν το βίντεο σε άλλους μαθητές.

Η μητέρα υποστήριξε ότι ο μεγαλύτερος γιος τους, που φοιτά στην Γ’ Γυμνασίου, έμαθε για το βίντεο και ενημέρωσε τον διευθυντή του Γυμνασίου και έναν καθηγητή.

Το υπουργείο Παιδείας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει «τον αποτροπιασμό του για τη συγκεκριμένη πράξη και δηλώνει ότι, ανεξάρτητα και παράλληλα με την εξέλιξη των ενδίκων μέσων που έχει ή σκοπεύει να χρησιμοποιήσει η οικογένεια του θύματος, έχει ήδη διαταχθεί κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες του σχολείου, είτε στο επίπεδο της πρόληψης είτε και κατά τον μετέπειτα χειρισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το υπουργείο χαρακτηρίζει ως «εγκληματικές πράξεις» αυτά τα φαινόμενα και δηλώνει προς την οικογένεια και το θύμα τη δέσμευσή του «να πράξει όλα τα δέοντα για την πάταξη τέτοιων εγκλημάτων και την εκτόπισή τους από το σχολικό περιβάλλον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.