ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Πρόσφυγας» άρπαξε από τον λαιμό 55χρονη Ελληνίδα στην Λάρισα – Επιχείρησε να την κακοποιήσει

«Πρόσφυγας» άρπαξε από τον λαιμό 55χρονη Ελληνίδα στην Λάρισα – Επιχείρησε να την κακοποιήσει

Αποθρασυμμένοι πλήρως από την ασυδοσία και την «μπαχαλοποίηση» που επικρατεί στην χώρα μας, ένας «πρόσφυγας», που ισχυρίζεται ότι είναι από την Συρία. αποπειράθηκε να βιάσει μια Ελληνίδα από την Λάρισα!

Συγκεκριμένα, στον ανακριτή Πρωτοδικών Λάρισας αναμένεται να απολογηθεί με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού ο 30χρονος Σύρος που είχε συλληφθεί τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν επιτέθηκε σε μια 55χρονη Ελληνίδα γειτόνισσά του στην είσοδο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης!

Ο 30χρονος «πρόσφυγας» είχε πλησιάσει την ανυποψίαστη γυναίκα την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι της το βράδυ του Σαββάτου και, αφού της είπε κάτι, την άρπαξε από τον λαιμό προκαλώντας της αμυχές και επιχείρησε να την παρασύρει στον ακάλυπτο χώρο.

Όμως, η 55χρονη κράτησε την ψυχραιμία της και κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή.

Έπειτα, η τρομοκρατημένη γυναίκα κατήγγειλε την επίθεση στην Αστυνομία και οι άνδρες της Ασφάλειας συνέλαβαν τον 30χρονο λίγες ώρες αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρχικά, σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απλή σωματική βλάβη και εξύβριση, όμως, σύμφωνα με τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, στην πορεία της προανάκρισης προστέθηκε η κατηγορία της απόπειρας βιασμού και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας του άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.