ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση-«μαμούθ» 400.000 ευρώ

Προφυλακίστηκε αστυνομικός για υπεξαίρεση-«μαμούθ» 400.000 ευρώ

Στη φυλακή έχει οδηγηθεί ένας αξιωματικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας, που κρίθηκε προφυλακιστέος, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση που ξεπερνά τα 400.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο αστυνομικός κατηγορείται για κατάχρηση δημοσίου χρήματος. Η υπόθεση έγινε γνωστή τον Ιούνιο του 2013, όταν αξιωματικοί της τοπικής αστυνομίας διαπίστωσαν ότι παρά τη συνεννόηση που έγινε με το αρχηγείο, δεν είχαν τα απαραίτητα κονδύλια για τον εφοδιασμό των αυτοκινήτων της αστυνομίας με καύσιμα.

Ο 45χρονος τότε αξιωματικός δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει το έλλειμμα που υπήρχε στην οικονομική υπηρεσία, όπου υπηρετούσε. Μετά τις πιέσεις που δέχθηκε, ο αξιωματικός ομολόγησε την υπεξαίρεση και τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αστυνομικός, με τα χρήματα κάλυπτε «υποχρεώσεις» που συνδέονταν άμεσα με τυχερά παιχνίδια.

Πηγή: patrastimes.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.