ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τρίκαλα: Καταδίωξη μέσα σε… σούπερ μάρκετ για ζευγάρι που έκλεψε!

Τρίκαλα: Καταδίωξη μέσα σε… σούπερ μάρκετ για ζευγάρι που έκλεψε!

Ζευγάρι στα Τρίκαλα, γνωστό για την παραβατική του δράση, επιχείρησε να κλέψει τοπικό σούπερ μάρκετ. Τα όσα επακολούθησαν θυμίζουν σενάριο ταινίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ζευγάρι, γνωστό στις αστυνομικές αρχές για την αδυναμία που δείχνει σε κλοπές από καταστήματα των Τρικάλων, διέπραξε μια νωρίς το πρωί σε σούπερ μάρκετ επί της οδού Λαρίσης και επιχείρησε και μια δεύτερη σε κατάστημα της ίδιας αλυσίδας στην οδό Πύλης.

Εντοπίστηκαν από τους υπαλλήλους, οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Το ζευγάρι κρύφτηκε μέσα στο σούπερ μάρκετ και ακολούθησε κυνηγητό στους διαδρόμους με άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να τους συλλαμβάνουν τελικά.

Σημειώνεται ότι ανάλογα κρούσματα συμβαίνουν καθημερινά με κλοπές οινοπνευματούχων ποτών, τα οποία και κοστίζουν πανάκριβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: trikalavoice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.