Κρήτη: Τέσσερις οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία -«Βοήθεια, πνιγόμαστε» φώναζαν – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη

Κρήτη: Τέσσερις οι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία -«Βοήθεια, πνιγόμαστε» φώναζαν – Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μεσαρά της Κρήτης καθώς αυτοκίνητο λόγω της κακοκαιρίας παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στον Γεροπόταμο. Οι αγνοούμενοι είναι τέσσερις.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι -30χρονη οδηγός και ο σύζυγός της-, καθώς και τους γονείς της γυναίκας.

Ο συναγερμός σήμανε όταν η γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο τηλεφώνησε στην αστυνομία και κλαίγοντας άρχισε να φωνάζει «βοήθεια, πνιγόμαστε».

Η άτυχη γυναίκα έδωσε στις Αρχές πληροφορίες για την τοποθεσία τους και έκτοτε ξεκίνησε μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του Λιμενικού.

Για τις έρευνες έχει «επιστρατευθεί» και drone της Πυροσβεστικής.

Το συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από την εκβολή του Γεροποτάμου, ο οποίος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, έχει φουσκώσει σε σημαντικό βαθμό, λόγω της νεροποντής των ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμή δεν έχει βρεθεί ούτε το όχημα, ούτε ίχνη των τεσσάρων επιβαινόντων.

Πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως όλα ξεκίνησαν στη 1 τα ξημερώματα όταν μία γυναίκα κάλεσε την άμεση Δράση και τους ενημέρωσε ότι το όχημα τους έχει παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του ποταμού Γεροπόταμου

Το κινητό τηλέφωνο από το οποίο κάλεσαν για βοήθεια, σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών Δυνάμεων Κρήτης Νίκο Λαγουδάκη έχει κλείσει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογο συμβάν σημειώθηκε και το βράδυ του Σαββάτου, όταν ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε μια 31χρονη γυναίκα, παρασύρθηκε από ορμητικά νερά στη Χερσόνησο. 8 υπάλληλοι της Πυροσβεστικής που έσπευσαν στο σημείο κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.