ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τρίκαλα: 30χρονος ποδηλάτης συνελήφθη γιατί… πυρπόλησε τους κάδους

Τρίκαλα: 30χρονος ποδηλάτης συνελήφθη γιατί… πυρπόλησε τους κάδους

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένας 30χρονος στα Τρίκαλα, ο οποίος άναβε φωτιές σε κάδους απορριμάτων.

Αναστάτωση προκάλεσε στις γειτονιές των Τρικάλων ένας νεαρός ποδηλάτης που άναβε φωτιές σε κάδους απορριμμάτων στις περιοχές απ’ όπου περνούσε, ακόμη και μπροστά στα μάτια των κατοίκων οι οποίοι τον παρακολουθούσαν έκπληκτοι!

Μέσα σε λίγα λεπτά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο 30χρονος Έλληνας που ζήλεψε το «Νέρωνα» κινήθηκε με το ποδήλατο στις οδούς Καρδίτσης και Αρριανού και στο Τζαμί όπου πυρπόλησε τρεις κάδους. Μάλιστα, σε έναν από αυτούς υπήρχαν διάφορα μπουκάλια και οι φλόγες προκάλεσαν μικροεκρήξεις, χωρίς άλλα δυσάρεστα επακόλουθα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τρεις άνδρες της Πυροσβεστικής που έφτασαν με ένα υδροφόρο όχημα έσβησαν τους φλεγόμενους κάδους, ενώ ο νεαρός συνελήφθη από άνδρες της Αστυνομίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπρησμούς από πρόθεση κατά συρροή με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων, που του άσκησε δίωξη και τον άφησε ελεύθερο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.