Μεσαρά: Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες (φωτο)

Μεσαρά: Αυτή είναι η τετραμελής οικογένεια που αγνοείται – Συνεχίζονται οι έρευνες (φωτο)

Αυτά είναι τα τέσσερα μέλη της οικογένειας, η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο, που παρασύρθηκε από ορμητικά νερά.

Η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ. είναι οι τέσσερις επιβαίνοντες του «μοιραίου» αυτοκινήτου που παρασύρθηκε χθες το βράδυ στο Γεροπόταμο Μεσαράς κι έκτοτε αγνοείται η τύχη τους.

Σύμφωνα με το cretapost.gr το ζευγάρι, είχε παντρευτεί το περασμένο καλοκαίρι με πολιτικό γάμο ενώ είχαν αποκτήσει και ένα μωρό ενώ έμεναν στο Καλό Χωριό Λασιθίου, απ’ όπου κατάγεται ο σύζυγος. Η αδελφή και η μητέρα της 30χρονης έμεναν στο χωριό Αρχάνες Ηρακλείου.

Χθες, το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι, αφήνοντας το παιδί τους, και πήγαν πήραν τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες.

Κατά την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως πήραν λάθος δρόμος, και κατέληξαν κοντά στον Γεροπόταμο ο οποίος είχε «φουσκώσει».

Τα ορμητικά νερά τους παρέσυραν με αποτέλεσμα στη 1 τα ξημερώματα η 30χρονη να καλεί την άμεση δράση ενημερώνοντάς την για την κατάσταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η γυναίκα φαίνεται να είπε «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση.

Οι αρχές αμέσως έστησαν μεγάλη επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού άρχισαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Δείτε τις φωτογραφίες των αγνοουμένων:

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για τον εντοπισμό τους.

Λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι οι πυροσβέστες βρήκαν ένα εξάρτημα αυτοκινήτου στην παραλία του Τυμπακίου. «Βρήκαμε ένα εξάρτημα αυτοκινήτου μάρκας Hyundai το οποίο θα εξεταστεί αν ανήκει στο όχημα που επέβαιναν οι τέσσερις άνθρωποι», επιβεβαίωσε στο cretapost, ο γενικός περιφερειακός διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κρήτης, αρχιπύραρχος, Λαγουδάκης Νίκος.

Λίγη ώρα αργότερα επιβεβαιώθηκε πως το συγκεκριμένο εξάρτημα ανήκει τελικά στο «μοιραίο» αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα οι έρευνες να επικεντρώνονται πλέον στην περιοχή του Τυμπακίου.

«Είναι η θήκη με το γρύλο και τα υπόλοιπα εργαλεία και η πρώτη εκτίμηση είναι ότι ανήκει στο αυτοκίνητο που αναζητάμε. Είναι της ίδιας μάρκας με το αυτοκίνητο και είναι σε πολύ καλή κατάσταση» σημείωσε ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Κρήτης, που διευκρίνισε ότι παρά το γεγονός ότι στο σημείο βρίσκονται έξι δύτες της ΕΜΑΚ, δεν μπορούν να επιχειρήσουν, καθώς και η ορμή των νερών είναι έντονη, ενώ υπάρχει και αρκετή λάσπη που περιορίζει δραματικά την ορατότητα:

«Το γεγονός ότι η βροχή έχει κοπάσει για αρκετές ώρες, μας βοηθάει να ελπίζουμε ότι αύριο θα έχει πέσει η στάθμη των νερών και θα μπορέσουν να συνδράμουν και οι δύτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.