Bίντεο: Μαχαίρια, όπλα και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι του προαστιακού

Bίντεο: Μαχαίρια, όπλα και ναρκωτικά στο τελευταίο βαγόνι του προαστιακού

Oι επιβάτες, αλλά και οι υπεύθυνοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ καταγγέλλουν καθημερινά κρούσματα παραβατικής συμπεριφοράς, με μαχαιριές, οπλοκατοχή, διακίνηση και χρήση ναρκωτικών και υγειονομικά «εγκλήματα».

Οπως ανέφερε υπεύθυνος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Open TV, βγήκαν μαχαίρια στο τελευταίο βαγόνι του προαστιακού μεταξύ τοξικομανών μπροστά στα έντρομα μάτια των επιβατών.

Το τελευταίο βαγόνι, λειτουργεί σαν… γαλαρία, με τους τοξικομανείς να κάνουν… κατάληψη και να σπέρνουν τον τρόμο. Εκτός της παραβατικότητας, υπάρχει και υγειονομικό πρόβλημα. Οι τουαλέτες είναι υγειονομικές βόμβες, καθώς κλείνονται μέσα με τις ώρες και κάνουν ακόμα και χρήση ναρκωτικών, ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν μπορεί να επέμβει. Υπάρχουν πολλά προβλήματα που χρίζουν άμεσης λύσης. Είναι διαπιστωμένο ότι οι άνθρωποι αυτοί βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών και χρησιμοποιούν τον προαστιακό για να μεταβούν στα στέκια διακίνησης ναρκωτικών, που βρίσκονται ως επί το πλείστον σε Μενίδι και Άνω Λιόσια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.