ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αμφιλοχία για 33 κιλά χασίς

Βίντεο: Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αμφιλοχία για 33 κιλά χασίς

Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της Αμφιλοχίας αυτοκίνητα να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα…

Ακόμη και… σκηνοθέτες κινηματογραφικών ταινιών θα ζήλευσαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν από το πρωί ως το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια εποχούμενης και πεζής καταδίωξης ενός Mercedes φορτωμένου με χασίς και με δυο επιβάτες στην Αιτωλοακαρνανία.

Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του έκαναν αρχικά σήμα να σταματήσει για έλεγχο στα διόδια Μενιδίου της Ιόνιας Οδού. Όμως, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Με τα περιπολικά να το ακολουθούν, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πέρασε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε.

Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-maistros.gr, από την κινηματογραφική καταδίωξη, καταγράφει την τρελή κούρσα.

Στο πέρασμα μέσα από την πόλη της Αμφιλοχίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα οχήματα περνώντας τις λακκούβες σχεδόν… ίπτανται στο κατέβασμα της οδού Ν. Στράτου στις 07:41. Στον κόμβο έκαναν αναστροφή και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή οι δύο δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός εγκατέλειψαν το όχημα το οποίο ήταν έμφορτο με δύο σάκους κάνναβης (33 κιλά συνολικά) στο χωριό Στάνου και διέφυγαν πεζοί. Ο ένας δράστης συνελήφθη άμεσα ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.