ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συνελήφθη 47χρονος στο Λασίθι για αρχαία, όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη 47χρονος στο Λασίθι για αρχαία, όπλα και ναρκωτικά

Συνελήφθη στην τοπική κοινότητα Συκιά του Δήμου Σητείας, Λασιθίου, ένας 47χρονος για παράνομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων και όπλων καθώς και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα στην αποθήκη και στο σπίτι του 47χρονου, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του κλιμακίου αστυνομικών επιχειρήσεων (Κ.Α.Ε.) Σητείας και με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο πήλινες λαβές αμφορέα, ένα πήλινο μινωικό υφαντικό, τρία κύπελλα με λαβή, το ένα από αυτά της πρωτομινωικής εποχής και τα άλλα των νεώτερων χρόνων, ένα σώμα αγγείου μινωικό και ένα πήλινο μικρογραφικό αγγείο.

Ακόμη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη 7,7 γραμμαρίων, δύο κυνηγετικά όπλα, μια γεμιστήρα, 47 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, μια βαλίστρα σκοποβολής με αποσπώμενη διόπτρα, μια φαρέτρα με δεκατρία βέλη, και δυό ζυγαριές ακριβείας.

Ο συλληφθείς με την σε βάρος του, σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.