ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός (φωτο)

Έγκλημα στο Χαλάνδρι: Αυτός είναι ο 64χρονος που βρέθηκε νεκρός (φωτο)

Ένα μυστήριο είναι μέχρι στιγμής για την αστυνομία η υπόθεση της δολοφονίας του 64χρονου Έλληνα στο Χαλάνδρι. Η Γερμανίδα σύντροφός του έχει εξαφανιστεί από τις αρχές του Γενάρη και παραμένει άφαντη.

Όλα τα ενδεχόμενα θεωρούνται πιθανά, όμως βάσει των ενδείξεων από τα ευρήματα του ιατροδικαστή και της αστυνομικής έρευνας, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα που βρέθηκε τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ανήκει στον 64χρονο Έλληνα που νοίκιαζε το διαμέρισμα με την Γερμανίδα σύντροφό του.

Η τελευταία εξάλλου έχει εξαφανιστεί από τις 5 Ιανουαρίου που την είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και θεωρείται πως δεν βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα.

Το δεδομένο ότι το σπίτι δεν έχει ίχνη παραβίασης ή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ερευνήθηκε από τυχόν διαρρήκτες απομακρύνει το ενδεχόμενο κίνητρο του φόνου να ήταν η ληστεία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε τόσο στους αστυνομικούς όσο και στους δημοσιογράφους για την τελευταία φορά που είδε το ζευγάρι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.