ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Έχουν πανικοβληθεί: ΝΔ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ ενώ… στοχοποιούν τη Χρυσή Αυγή!

Έχουν πανικοβληθεί: ΝΔ κατηγορεί ΣΥΡΙΖΑ ενώ… στοχοποιούν τη Χρυσή Αυγή!

Η επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του αδελφού του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Σ. Κεδίκογλου ήταν για την Κουμουνδούρου η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Στελέχη του κόμματος έλεγαν χθες το βράδυ ότι όλη η υπόθεση με τον τρόπο που ξεδιπλώνεται εξυπηρετεί πλήρως τον σχεδιασμό της ΝΔ. Μάλιστα τα ίδια στελέχη δεν διστάζουν να αποδώσουν τις εν λόγω ενέργειες σε «παρακρατική δράση ακροδεξιών ομάδων και ομάδων της Χρυσής Αυγής», όπως λένε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία τους για τη συμμετοχή κάποιου «σκοτεινού κέντρου» στην υπόθεση.

Το σίγουρο είναι πως η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε μία περίεργη χρονικά συγκυρία όπου το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κάνει ό,τι μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να στοχοποιεί διαρκώς την Κουμουνδούρου έχοντας βέβαια την αρωγή των περισσοτέρων ΜΜΕ. Τελικά ποιόν ευνοεί η όλη ιστορία, αναρωτιέται με νόημα κορυφαίο στέλεχος του κόμματος.

Η υπόθεση πάντως είναι πολύ σοβαρή για να την πάρει κανείς αψήφιστα. Και μόνο το γεγονός ότι στην Κουμουνδούρου μιλούν πλέον ανοιχτά, έστω και σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις, μαρτυρά τη σοβαρότητα του όλου θέματος. Τις επόμενες ημέρες η Κουμουνδούρου θα επιχειρήσει να αναλάβει πολιτικές πρωτοβουλίες αφού και η συζήτηση στη Βουλή για τη λίστα Λαγκάρντ επιτρέπει κάτι τέτοιο. Ωστόσο αν οι επιθέσεις συνεχιστούν είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα επανέλθει και μάλιστα με σκληρό τρόπο. Στο στόχαστρο της Κουμουνδούρου θα μπει και ο κ. Δένδιας ο οποίος, λένε, μπορεί να εμφανίζεται λαλίστατος και υπερδραστήριος στην ανακατάληψη εγκαταλειμμένων χώρων, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτε για κάποιους που με γκαζάκια και μολότοφ στα χέρια γυρνάν το βράδυ ολόκληρη την Αθήνα χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.