Νέα Σμύρνη: Πεύκο καταπλάκωσε 12 αυτοκίνητα λόγω των ισχυρών ανέμων (φωτο)

Νέα Σμύρνη: Πεύκο καταπλάκωσε 12 αυτοκίνητα λόγω των ισχυρών ανέμων (φωτο)

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν και στη Νέα Σμύρνη είχαν ως αποτέλεσμα ένα πεύκο να πέσει και να καταπλακώσει τουλάχιστον δώδεκα αυτοκίνητα. Ευτυχώς πέρα από τις υλικές ζημιές, δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Στο σημείο έσπευσαν δεκαέξι πυροσβέστες.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τουλάχιστον 129 κλήσεις μόνο για κοπές δένδρων που έχουν πέσει από τους ισχυρούς ανέμους, ενώ περίπου εκατό κλήσεις έχει δεχθεί προκειμένου να απομακρύνει αντικείμενα που έχουν καταπέσει στους δρόμους, κλείνοντας σε ορισμένες περιπτώσεις την κυκλοφορία.

Νωρίτερα έκλεισε η οδός Ομορφοκκλησιάς στη Νέα Ιωνία, από την συμβολή με την οδό Εθνικής Αντιστάσεως, εξαιτίας πτώσης δένδρου από τον αέρα, ενώ στην οδό Βικέλα στον Άγιο Ελευθέριο έπεσε κολόνα της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία από την οδό Κουρτίδου προς τη λεωφόρο Κηφισού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.