ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χάος: Άγρια επεισόδια στη Νίκαια μεταξύ οπαδών Ιωνικού & Προοδευτικής – Εισβολή χούλιγκαν στο πόλο Ολυμπιακού-Γλυφάδας

Χάος: Άγρια επεισόδια στη Νίκαια μεταξύ οπαδών Ιωνικού & Προοδευτικής – Εισβολή χούλιγκαν στο πόλο Ολυμπιακού-Γλυφάδας

Άγρια επεισόδια σε δύο διαφορετικά παιχνίδια. Οπαδοί του Ιωνικού και της Προοδευτικής συνεπλάκησαν άγρια μεταξύ τους με αποτέλεσμα να καεί και ένα αυτοκίνητο.

Την ίδια ώρα στον αγώνα πόλο γυναικών μεταξύ Ολυμπιακού-Γλυφάδας 30 κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν εισβολή στο Παπαστράτειο με αποτέλεσμα να υπάρχουν τραυματίες.

Πιο συγκεκριμένα:

Επεισόδια σημειώθηκαν το απόγευμα μεταξύ οπαδών στην οδό Πέτρου Ράλλη, στη Νίκαια.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας θερμόαιμοι του Ιωνικού και της Προοδευτικής συγκρούστηκαν μεταξύ τους πετώντας πέτρες και ξύλα.

Ένα αυτοκίνητο κάηκε ενώ δύο ακόμη υπέστησαν σοβαρές ζημιές.

Στο σημείο φτάνουν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας ενώ οι Αρχές δεν αποκλείουν τα άτομα να πήγαιναν στο κλειστό γήπεδο του μπάσκετ όπου έπαιζε ο Ιωνικός Νίκαιας με τον Ερμή Αγιάς.

Σημειώνεται πως αύριο, Κυριακή ο Ιωνικός και η Προοδευτική θα «μονομαχήσουν» στον Κορυδαλλό.

Επεισόδια και στο Πόλο γυναικών

Ένταση και επεισόδια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του αγώνα πόλο ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γλυφάδα!

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 30 άτομα εισέβαλαν στο Παπαστράτειο με κράνη και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να επικρατήσει πανικός!

Το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και ΑΝΟ Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική της Γ’ Φάσης της Α1 Υδατοσφαίρισης Γυναικών βρισκόταν (2:57) πριν τη λήξη της τρίτης περιόδου.

Ο Ολυμπιακός προηγούνταν με 15-2 και τίποτα δεν προμήνυε τι θα ακολουθούσε.

Περίπου 15 (άλλες πληροφορίες μιλούν για 30) … χούλιγκαν φορώντας κουκούλες και χωρίς να φέρουν κάποιο διακριτικό αιφνιδίασαν τους πάντες μπαίνοντας στο κολυμβητήριο. Στη συνέχεια χτύπησαν φίλους του Ολυμπιακού, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον τους και έσπασαν ότι βρήκαν μπροστά τους.

Απολογισμός ένας φίλος του Ολυμπιακού να τραυματιστεί στο κεφάλι και οριστική διακοπή του παιχνιδιού. Δεν πραγματοποιήθηκε καμία σύλληψη από την ελάχιστη αστυνομική δύναμη που βρέθηκε στο κολυμβητήριο ενώ οι παίκτριες των δύο ομάδων ήταν τρομαγμένες και έκλαιγαν από το σοκ.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο Δεληγιάννης, βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης σε βίντεο στο aquafeed24.com

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.