ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με κουζινομάχαιρο 35 εκατοστών έσφαξαν μέσα σε μόλις δύο λεπτά τον 35χρονο στον Κορυδαλλό

Με κουζινομάχαιρο 35 εκατοστών έσφαξαν μέσα σε μόλις δύο λεπτά τον 35χρονο στον Κορυδαλλό

Με κουζινομάχαιρο μήκους 35 εκατοστών και όχι με αυτοσχέδιο μαχαίρι σκότωσαν το απόγευμα της Πέμπτης – μέσα σε μόλις δύο λεπτά – τον 35χρονο Έλληνα κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από αιματηρή συμπλοκή με 11 τραυματίες.

Οι τραυματίες, σύμφωνα με αναφορά των σωφρονιστικών υπαλλήλων, τραυματίστηκαν στα άκρα (χέρια, πόδια), ενώ το θύμα είχε στοχευμένα τραύματα στο λαιμό και στην καρδιά, κάτι που δείχνει ότι οι Αλβανοί συγκρατούμενοί του ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, στη σκάλα μεταξύ ισογείου και πρώτου ορόφου, σε σημείο που δεν κάλυπταν οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το περιστατικό αντιμετωπίζεται ως προσχεδιασμένο ραντεβού θανάτου μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών. Μεταξύ των τραυματιών είναι και ο αρχιφύλακας των φυλακών, που φέρει ελαφρύ τραύμα στον καρπό.

Το αιματηρό αυτό περιστατικό, έρχεται να επιβεβαιώσει, για ακόμη μία φορά το τελευταίο διάστημα, τα όσα είχε υποστηρίξει ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ομοσπονδίας Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, Αντώνης Αραβαντινός.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι δεσμοφύλακες ξυλοκοπούνται καθημερινά στις φυλακές και κρατούμενοι είναι υποταγμένοι στη βούληση των ισχυρών.

«Δεν υπάρχει έλεγχος πουθενά» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ποιος ήταν ο Έλληνας κρατούμενος που σκότωσαν

Με τις κατηγορίες της παράνομης οπλοφορίας και της απόπειρας ληστείας είχε προφυλακιστεί στις 12 Οκτωβρίου του 2018, ο ηλικίας 35 ετών Η.Φ., που έχασε τη ζωή του μετά την άγρια συμπλοκή, το βράδυ της Πέμπτης.

Το θύμα φέρεται να ανήκε στον στενό πυρήνα ομάδας ανθρώπων της νύχτας, τον αρχηγό της οποίας επιχείρησαν να δολοφονήσουν με καλάσνικοφ στην ακτή Κονδύλη. Ο 35χρονος εμφανιζόταν ως ιδιωτικός υπάλληλος και διέμενε στον Άλιμο.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, χθες το απόγευμα στο ψυχιατρείο κρατουμένων Κορυδαλλού, σημειώθηκε συμπλοκή κρατουμένων με έναν νεκρό και οκτώ τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία.

Επίσης, τραυματίστηκε ελαφρά ο αρχιφύλακας των φυλακών Κορυδαλλού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχουν επιληφθεί όλες οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές, ενώ το συμβάν ερευνάται από το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.