«Δεχόμαστε απειλές – Φοβούνται τα παιδιά μου»! Ξεσπάει η μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή (βίντεο)

«Δεχόμαστε απειλές – Φοβούνται τα παιδιά μου»! Ξεσπάει η μητέρα της άτυχης Λίνας Κοεμτζή (βίντεο)

Σα να μην έφτανε ο αβάσταχτος πόνος της οικογένειας, που έχασε την Λίνα από τη μια στιγμή στην άλλη, τώρα, έρχεται και ο φόβος να συμπληρώσει το «παζλ» της απελπισίας τους…

Ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας μιλώντας στο δελτίο του ΑΝΤ1, αποκαλύπτοντας ότι η οικογένειά της δέχεται απειλές! Όπως είπε, άγνωστοι στέλνουν απειλητικά μηνύματα στην αδερφή και την ξαδέρφη της άτυχης Λίνας.

«Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Πάει η Λίνα. Θες να χάσετε και άλλα μέλη»;

«Η οικογένειά μου έχει αναστατωθεί. Τα παιδιά μου. Πρέπει να κοιμόμαστε ήσυχοι; Έχουμε ελαχιστοποιήσει τις εξόδους των παιδιών. Φοβάμαι. Ακόμα και εγώ η ίδια. Με φόβισαν κι εμένα και περισσότερο τα παιδιά» είπε η μητέρα.

Και συνέχισε: «Όταν λέει στο παιδί μου ‘σταματήστε γιατί θα σας βρει μεγάλο κακό’… ‘Θα έχεις την τύχη της αδερφής σου, την ξαποστείλαμε. Πίσω από εμένα κρύβονται κάποιοι άλλοι. Δεν καθαρίζω εγώ. Καθαρίζουν άλλοι για μένα’… Τι θα έκανε ένα παιδί 19 χρονών με όλα αυτά που συμβαίνουν να απειλείται; Και να απειλείται και όλη η οικογένειά μου…»

Ήδη η οικογένεια έχει καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και την υπόθεση έχει αναλάβει η διεύθυνση δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 2016, το κορίτσι έπεσε από τον 9ο όροφο, που βρίσκονται οι φοιτητικές εστίες του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με την οικογένειά της, η κοπέλα δεν αυτοκτόνησε αλλά οδηγήθηκε στο θάνατο. Υποστηρίζουν από την πρώτη στιγμή, ότι η άτυχη κοπέλα δεχόταν απειλές από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν ροζ βίντεο με εκείνη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.