ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για κυκλώματα ναρκωτικών

Συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα για κυκλώματα ναρκωτικών

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, πάνω στη  συναλλαγή συνέλαβαν έναν ανήλικο και έναν 37χρονο, τη στιγμή που επιχειρούσαν να πουλήσουν σχεδόν μισό κιλό χασίς έναντι πόσου 300 ευρώ! Οι δράστες εντοπίστηκαν στο Πλατύ Ημαθίας βάσει πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί.

Οι άνδρες  της Ασφαλείας Αλεξάνδρειας ακινητοποίησαν τον 16χρονο διακινητή και τον 37χρονο συνεργό του, που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω έχοντας μαζί τους μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 430 γραμμαρίων. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Στον Πύργο, ένας ανήλικος ήταν… αγοραστής ναρκωτικών! Το 16χρονο αγόρι συνελήφθη μαζί με άλλους τρεις άνδρες ηλικίας 45, 29 και 21 χρόνων τη στιγμή που αγόραζαν δυο συσκευασίες με δέκα γραμμάρια κάνναβης από έναν 32χρονο, στο σπίτι του οποίου κατασχέθηκαν άλλες δυο συσκευασίες με χασίς βάρους 70 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά, μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης, τρία κινητά και 100 ευρώ. Και οι πέντε παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

Σε χωριό της Μακρυνείας Αιτωλοακαρνανίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου ένας 27χρονος στο σπίτι του οποίου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου κατέσχεσαν πέντε χασισόδεντρα, μικροποσότητα κάνναβης, ένα μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης και μια συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) σε μορφή… κινητού τηλεφώνου!

Στο κέντρο της πόλης της Πρέβεζας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 42χρονο που είχε στην κατοχή του και στο σπίτι του 21,3 γραμμάρια κάνναβης, 109 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μια ηλεκτρονική ζυγαριά. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, συνελήφθη ένας 25χρονος Αλβανός όταν, σε έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί, βρέθηκαν πάνω του τέσσερις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 11,5 γραμμαρίων που προόριζε για εμπορία, 210 ευρώ και ένα κινητό.

Στα Χανιά, άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες ηλικίας 35 και 25 χρόνων και κατέσχεσαν επτά γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 0,2 του γραμμαρίου ηρωίνη και ένα ναρκωτικό δισκίο. Στο σπίτι τους, που ερευνήθηκε αργότερα, κατασχέθηκαν άλλα 53 γραμμάρια κάνναβης, τμήματα φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης βάρους οκτώ γραμμαρίων και δυο ξιφολόγχες πολεμικών όπλων με μήκος λάμας 20 και 12 εκατοστών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.